Máslová mrkvička

5. ledna 2012 v 21:12 | Olinka |  Nejen pro vegoše
Drze opakuje po Cuketkovi! A ještě se tím chlubí!


Nebylo to nic těžkého, ale při čekání na mrkvičku - ach matičko, muka, muka! Miluju vůni smaženého másla a když se přidal rozmarýn, čichové buňky se mi rozžhavily do běla.


Kaše naprosto obyčejná, přesto vymazlená, hebounká a nadýchaná. Taky se mi snad poprvé v životě povedlo brambory osolit tak akorát již při vaření!


Jestlipak se někdy odhodlám i na mrkvoto? :-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jakub Jakub | 6. ledna 2012 v 8:11 | Reagovat

Vypadá to moc pěkně.... Jak dlouho se ta mrkev na pánvi dělá? Asi to nebude minutka.

2 Olinka Olinka | Web | 6. ledna 2012 v 11:05 | Reagovat

Děkuji:-) Nene, žádná minutka! Cuketka píše hodinku, já vydržela jen 3/4 - ale řekla bych, že čím déle, tím lépe!

3 vestec vestec | Web | 13. ledna 2012 v 8:36 | Reagovat

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

4 Aleq Aleq | 15. února 2012 v 12:04 | Reagovat

Toho spammera nade mnou ignorujte

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama